WIE ZIJN WIJ

Bakerbros. is uitgever van het magazine Future Mom, Future Mom specialsen de Future Mom box.
Uitgaven en producten met een betrouwbare content en door de deskundigen de autoriteit op het gebied van zwangerschap, de verloskundige, aan de vrouw wordt meegegeven.
Alles wat een vrouw (en haar partner) moet weten over de zwangerschap en wat het leven tijdens de zwangerschap net even leuker en prettiger maakt, kan men lezen in Future Mom.
Future Mom is dé autoriteit op het gebied van zwangerschap voor de vrouw en haar partner!

Het redactieteam bestaat uitsluitend uit deskundigen, verloskundigen of anderszins specialisten. Hierdoor zijn wij in staat om de meest betrouwbare content te genereren en de zwangere lezeres en haar partner de belangrijkste informatie voor te schotelen en inspiratie op te doen.

Naast de ‘needtoknow’ content in onze uitgaven is er ook een gezonde dosis aan artikelen over zaken die het leven tijdens de zwangerschap ‘nog’ leuker maken. Onze magazines en producten worden aan de doelgroep meegeven op het moment dat hun leven enorm zal gaan veranderen; de 10e week in de zwangerschap.

Er staat vanaf dat moment zoveel te gebeuren, en er moet veel geregeld worden voordat het kindje geboren wordt. Future Mom is daarin de vaste baken. Een betrouwbare vriend(in) die de doelgroep gids door dit mooie avontuur…..

Van de verloskundige voor jou, is onze ondertitel en zegt direct iets over de betrouwbaarheid van onze uitgaven. In combinatie met een prachtige vormgegeven umfeld een uitstekend plek voor het profileren van mooie merken.

Voor merken en bedrijven die zich richten op de zwangere vrouw is ons mediaportfolio onmisbaar, en bovendien een unieke kans om deze doelgroep zo vroeg mogelijk in de zwangerschap te bereiken.

ONS TEAM

ROB MOLENAAR
ROB MOLENAAR
uitgever
SOPHIE DE GROOT
SOPHIE DE GROOT
hoofdredacteur
DENNIS M. VAN EMPELEN
DENNIS M. VAN EMPELEN
uitgever
ROOS VAN DALFSEN
ROOS VAN DALFSEN
art director
MARIJN MOLENAAR
MARIJN MOLENAAR
Sales support